Stikkord

, , , , , , , , , , ,

Litt sent, men jeg må jo nesten vise blider fra frost selskapet vi hadde når storesøster ble hele 7 år i januar. Når Frost er favorittfilmen og bursdagen finner sted i januar, så er det nesten helt på sin plass å feire med litt ismagi! Bursdagsbarnet var i alle fall veldig fornøyd med valg av tema 🙂

gaver

Invitasjoner ble sendt ut – og selv med dårlige utsikter til snø, valgte vi å spørre om gjestene ville bli med å lage snømann (med en liten backup-plan).

Frost-Invitasjonblogg

I år begynte jeg å planlegge litt tidlig og fikk derfor tid til å handle litt forskjellig stasj ganske billig på e-bay. Der får en tak i litt ekstra pynt som en gjerne ikke finner i norske butikker. Dere kan se litt mer om selve planleggingen i dette innlegget. Jeg fant i tillegg papptallerker, servietter og godteposer med frostmotiv på Nille. Så da ble bordet slik:

borddekking
ballongElsa bordFrost

bord

Heliumballongene er bare fyllt opp med vanlig luft og festet med tape og tråd 😉 Det ble litt mye å betale for ei hel flaske med heliumgass syntes jeg.

På menyen var det pølser – og et litt sunnere innslag av Olaf neser. De gikk ned på høykant!

olafneser

Til dessert hadde vi (som seg hør og bør i et Frost selskap) en ISBAR! En stor hit for både små og store. Vi hadde flere forskjellige sorter is – lollipop, tres is, vanilje og gullpengeis. Og selvfølgelig litt forskjellig strø + Frost ringer som de kunne pynte med. Gjestene kunne også velge mellom kjeks eller beger – eller begge deler 🙂 Begerene har jeg også kjøpt på nille, og de kommer med små sjeer.

Isbar isbar2 isbar3 FrostIskrem

Og så måtte vi selvfølgelig ha kake! Vi lagde regnbuekake med Frost farger inni og Frost pynt utenpå 🙂 Jeg hadde flaks som ble ferdig – siden strømmen gikk klokka 2 dagen før selskapet og kom tilbake kun noen  timer før selskapet :-0

1420923257589

Men heldigvis var jeg litt tidligere ute enn vanlig – så kakebunnen var stekt og smørkremen ferdig rett før strømmen gikk. Resten fikset vi med gammeldags belysning og litt kreativitet 😉

kake3

kake2

mammaElsa

Servert av Elsa selv! Vi kjørte Frost stil hele gjengen 🙂

Linnea lagde også sin egen Olaf kake som ble ganske kul. Inspirert av en video på youtube var hun med og gjorde masse selv!

1420900462943

Og skulle ikke barna få lage sin egen snømann?? Joda!

Med mashmellows, spiselig penn, tannpirkere og saltsenger fikk alle lage sine egne sukkersøte Olafer! Kjempegøy!

ByggeOlaf

Og slik ser det ut etter et vellykket barneselskap:

bordetter

Her feirer de to bursdagsjentene begge sine dager sammen i familieselskapet 🙂

frostMammaLinnea