Stikkord

, , , , , , ,

Og ja – mor storkoser seg! 😉

Jeg har jo forelsket meg litt i Frost filmen selv – og etter en runde på google og pinterest er ideene mange. Dette blir gøy!

Inspirasjon frost barneselskap

For første gang begynte jeg å tenke på bursdagsplanlegging tidlig nok til å kunne bestille på e-bay! Det kan være farlig, men også ganske gøy. Pynten til barneselskapet er i alle fall klar og jeg fikk tak i litt ekstra frost figurer og ballonger som hadde vært vanskelig å finne her hjemme 🙂 Ellers har jeg handlet litt på Kremmerhuset, TGR og Til Bords.

Forberedelser3

Forberedelser

Den blivende 7-åringen sitter på YouTube og ser på instruksjonsvideoer for kaker i alle slags Frost varianter. Heldigvis forstår hun at det finnes grenser for hva vi kan få til her hjemme 😉 Men litt forskjellig skal vi prøve på i alle fall. Figurer til å pynte kaka med har jeg kjøpt på e-bay og vi fikk testet de på ei red velvet kake før jul. I bursdagen blir det regnbuekake med frostfarger – blå, lilla og hvit. Jeg satser på denne regnbuekakeoppskrifta til passion for vintage i år og. Den ble veldig bra i minstejentas Doc McStuffins selskap i fjor!

20141219_193751 figurer frost

På bursdagskaka må vi jo ha litt blå isflak/spyd også – og følger jeg en av videoene under kan det gå greit tror jeg. De andre er kanskje ikke så veldig realistiske – men litt inspirasjon kan en jo hente fra de som er flinkere og. Klikk på playlist i venstre hjørnet så kan du velge mellom flere videoer med Frost kaker

Menyforslag som jeg synes var ganske fine er:

  • Olafneser (gulerøtter) med dipp
  • Anna og Hans sine sandwicher (varme ost- og skinkesmørbrød)
  • Kristoff sine isblokker (blå gele)
  • Frosne hjerter (jordbær dyppet i hvit sjokolade)
  • Trollboller – eller kjærlighetsboller ❤ ?! (Kjøttboller)
  • Snøballer (donuts med melis)
  • Smelta Olaf (vanlijeyougurt med sjokoladearmer, øyne og nese på toppen)
  • Vinterkake/ Elsas slott – regnbuekake i frost farger

Det blir nok ikke alt dette, men et utvalg. Men det viktigste på dessertbordet blir et ISKREMBORD! Der skal vi ha ulike typer is, vaffelkjeks, strøssel, sauser og annet godt. Så det blir nok sikkert en del kake igjen til familieselskapet 😉

Skjermbilde 2015-01-03 kl. 22.03.56

Invitasjon er klar til å deles ut til jentene i klassen første skoledag etter ferien – her er en liten titt:

Frost-Invitasjonblogg

Det eneste jeg mangler nå er ei slik t-skjorte til meg selv… Hehe 🙂

let-it-go