Stikkord

, , ,

Bursdags-sesongen har startet for fullt og jeg samler inspirasjon til barnebursdag neste helg 🙂 Jeg hadde bursdag på fredag, og Linnea blir hele 5 år på lørdag! Så da feirer vi oss begge to med barneselskap på lørdag og familieselskap på søndag 🙂

Det er alltid kjekt med selskap – men kanskje litt ekstra kjekt med barneselskap! Så litt tid må brukes på å få inspirasjon 🙂 Her er litt av ideene til selskapet:

Lurer litt på å ha et eventyr tema – da er det rom for mye fint og rart! Lykkefryd har lagd denne fine eventyrbursdagen!

Men jenta mi liker jo godt at det er rosa og lilla – så kanskje jeg skal hente inspirasjon fra den fine rosa bursdagen jeg fant hos Silje-sin.

Nydelig rosa jentebursdag – fra Silje-sin

Bursdagsjenta ønsker seg også Barbie kake – men som iskake da 🙂 Sjekk den fine kaka og det nydelige bordet Jordbærpiken har stelt i stand!

Nydelig lilla bursdag hos Jordbærpiken

Ansiktsmaling er gøy, så kanskje blir det en aktivitet i bursdagen? Den blir i tilfelle ikke fullt så omfattende som på bildet da 😉

Ansiktsmaling3

Under er det litt bilder fra fjorårets 4-årsdag 🙂 Sjokladesmil-kaka lager jeg nok igjen – for den er fantastisk! Men kanskje i en annen form? Vi får se 🙂 Oppskriften finner du her 🙂 Pasjonsfruktkaka er også kjempegod – oppskrifta ligger her.

Idéene og mulighetene er mange! Det er kjekt å planlegge litt og hente inspirasjon 🙂 Gleder meg til å bake og pynte litt!

🙂 Vibeke