Stikkord

, ,

"Husk å smile før du sover,                   
så går dagens surhet over"

Her kommer litt soveroms inspirasjon 🙂 Vi er så og si ferdige med å fikse opp soverommet vårt, men det er jo alltid kjekt å kikke på andre løsninger. Men ta gjerne en kikk på inspirasjonen jeg hentet til styling av soverommet vårt. Kjæresten til søstera mi ønsket seg litt inspirasjon før han pusser opp soverommet sitt – så her er noen ideer jeg liker godt Joakim! I litt forskjellige stiler, siden dere ikke har bestemt dere  helt for det 🙂

Med wallstickers kan en enkelt dekorere soveromsveggene.

Det kan være kult å male veggen i en litt mørk farge og lime på wallstickers.

Eller hva med et personlig kunstverk?

En av mine favoritter for tiden er å ha en mursteinsvegg bak senga. En myk og god seng mot en røff vegg som det er en stilig kontrast! Om en ikke har mulighet til å mure opp en vegg eller avdekke en gammel en, er det heldigvis enkelt å bestille en fototapetet med mursteinsmotiv 🙂

Stilig mursteinsvegg fra tapetshop.dk til en rimelig pris.

Mursteinsvegg i gammel stil – photowall.no

Mursteinstapet fra photowall.no

Kul soveromstyling (men litt usikker på om jeg hadde sovet godt med en struts over hodet!!) Foto: Foto: Yvonne Wilhelmsen.

Synes også det er fint med naturmotiver:

Bjørkestammer fra photowall.com

Når en har valgt hva en skal ha på veggene så er det detaljene som er viktige for å gi soverommet «det lille ekstra». Det er kjekt om grunnfargene gir rom for litt stilendring om en ønsker det.

Enkelt og fint 🙂

En kul lampe gir soverommet stil 🙂

Eller hva med noen bjørkekvister til å henge fra seg klær på?

Men før en starter er det viktig å tenke på at soverommet skal være behagelig og praktisk. Ta gjerne en kikk på interiørdesignerenes trivselstips for soverommet.