Stikkord

, ,

Slik føles det i alle fall nå! Jeg har nemlig ENDELIG levert fra meg masteroppgaven – 125 sider – som jeg har slitt med i nesten to år nå!!!

Det burde vært jeg som fløy! Jeg føler meg i alle fall en del kilo lettere 😉

Det tar tid når en er deltidsstudent og får en baby midt oppi skrivingen, men det gikk heldigvis til slutt 😀 Så nå krysser jeg fingrene for at sensorene er fornøyd, og håper det ikke tar for mye tid å forberede framlegg og forsvaring. Det er uansett en stund frem i tid, så nå skal jeg bare nyte våren og gjøre som jeg vil 🙂 (i alle fall nesten da…) Gleder meg til å kose meg masse fremover sammen med de nydelige jentene mine!

Det har blitt lite tid til bloggskriving siste uka for den har vært full av – ja – å få masteroppgaven klar til levering. Men jeg hadde også litt kjekkere ting på programmet i helga som jeg heller ikke hadde fått tid til å skrive om 🙂 Lørdag var en stor fest fra morgen til langt ut på natt da vi feirte veninna vår Stefanie som skal gifte seg 😀 Utdrikningslag er gøy – og dette var supert 🙂 Bruden var kjempesporty og jentegjengen var fantastisk! Jeg tror kanskje jeg må lage et eget innlegg om dagen når jeg får gått gjennom alle bildene 😉 Jeg var dagens fotograf, og tro meg det ble nok bilder!

En sporty Stefanie tok utfordringene på strak arm 🙂

Hele gjengen i studioet jeg hadde satt opp for anledningen.