Stikkord

, ,

Før vi flyttet inn i det nye huset ble de fleste rom, inkludert soverommet, tapetsert og malt. Men bortsett fra det, har soverommet til nå vært noe nedprioritert. Men nå som barnesenga er flyttet ut og den ene nattbordlampen vi har begynner å fallere,  er det endelig på tide å gjøre noe mer med dette rommet og!

Jeg ønsker meg et FINT soverom, som er deilig og avslappende og føles godt å gå inn i. Det skal også passe til OSS, og være vårt lille fristed 🙂

Bak senga har vi valgt å bruke en fototapet som minner oss om den gode gamle studietiden da mannen min og jeg bodde over 4 år i Australia og reiste jorden rundt ca en gang i året. Those were the days… *drømmer*  Vi trenger å huske litt ekstra på den tiden 🙂

Som dere ser kommer soverommet til å få et litt sydlansk/strand/reise tema, og jeg ønsker også å få satt frem og hengt opp bilder og litt av det vi har kjøpt på reisene våre. Vi hadde enda ikke klart å bestemme oss for nattbordlamper (ikke at vi hadde vært på  iherdig jakt heller da), men nå fant jeg noen som passet ganske bra og som ikke var alt for dyre 🙂 De gav et fint lys og så likte jeg teksturen på lampefoten – nesten som en stein du finner på stranda!

Nattbordlampe

Men så mye mer enn å sette opp nattbordlamper har jeg ikke tid til enda. Så jeg får nøye meg med å lete etter litt inspirasjon 🙂 Og det er jo alltid gøy! Det er kjempemye fint der ute, så da gjenstår det bare å se hva vi får til her hjemme!

Det jeg er på let etter er: Et litt lite men praktisk stativ, stol el.l. som mannen kan bruke til å henge fra seg dress og klær på (må ikke være for stor). En fin puff (gjerne med oppbevaring) eller stol til min side. Noen fine knagger til å henge fra seg morgenkåpe og litt klær på.

Kom gjerne med forslag om det er noen som har gode ideer eller fine inspirasjonsbilder og vise meg 🙂

❤ Vibeke