Stikkord

, ,

De siste par dagene har jeg tatt litt fri fra oppgaveskriving og bare kost meg sammen med jentene mine! I går var det planleggingsdag i barnehagen, så da koste vi oss sammen alle tre jentene!

Ikke så verst start på dagen dette her! Kolnes har den beste morgenutsikten 🙂

Etter en rolig start på dagen med nok en nydelig soloppgang tok vi oss en tur på treningssenteret 🙂 Dagen startet som sagt rolig, så da rakk vi ikke barnepassen, men fikk heldigvis boltre oss litt i det kjekke lekerommet!

Linnea i farta!

Wohoo!

Lekerommet på Yes er kjempestort og har alle mulige leker for både store og små. Rutsjebanen er selvfølgelig veldig populær 🙂 Avienda synes også det er gøy med lekerom 🙂 Stakkar liten har fått lilla bandasje på hånda etter hun brant seg på fredag…

Hun brant seg skikkelig på en varmeovn under kirkebenkene i begravelsen til oldemor på , og fikk en stor og flere små vannblemmer inni hånda 😦 Det gikk ganske raskt hull på den største blemma, så jeg fant til slutt ut at jeg må ha bandasje på for at såret ikke skal bli for skittent… Ikke lett å få en baby på 9 mnd til å holde hånda rein!! Håper det gror snart..

Senere på dagen hadde vi et lite hobbyverksted. Jeg tenkte vi skulle prøve å lage vimpler i papir, noe storesøster syntes var en veldig god idé. Planen var egentlig å samle sammen fine tapetrester og litt tjukkere papir, men det hadde jeg ikke fått tid til. Så da brukte vi forskjellig fint innpakningspapir som vi hadde liggende i stedet. Avienda var ikke helt enig i hva vi holdt på med, så vi fikk bare tid til en liten en 🙂

Ferdige vimpler! Liten og raskt laget, men ganske fin synest vi 🙂
 I dag har jeg vært på koselig mor barn trim og så hatt kjekt lunsjbesøk av Linn Kristine og vesle Tyri 🙂 Vi gikk en deilig trilletur vil Aksnesstranda i det fine været!
 
Og når Linnea fikk besøk av ei veninne etter barnehagen var dagen komplett for henne og. Som en fin avslutning på en god dag fikk jeg kose seg med Tid for hjem og Frustrerte Fruer!
 
Men nå er det tid for seng! God natt 🙂
 
❤ Vibeke